SISTEM INTEGRATOR / PRILAGOĐENA REŠENJA

GridX kompanija je više od prodavca dronova.

Mi smo kompanija koja u oblasti bespilotnih letelica pruža usluge sistem integratora u različitim oblastima i pružanja usluga komercijalnim klijentima i vladinim agencijama.

UAV Primena

SISTEM INTEGRATOR

GridX nudi sistemski integrisana rešenja, za bezbedonosne sisteme i komercijalne primene koje možemo prilagoditi vašim specifičnim zahtevima.

Hardver proizvodi: Širok spektar hardverskih proizvoda kao što su senzori, kontroleri, uređaji za merenje i monitoring koji se mogu prilagoditi specifičnim potrebama i zahtevima, koristeći najmodernije bespilotne letelice.

Softverska rešenja: Naši softverski proizvodi su prilagodljivi i mogu se koristiti za upravljanje, nadzor, analitiku i optimizaciju sistema u različitim industrijama.

Monitoring sistema: Pružamo napredna rešenja za praćenje i upravljanje različitim sistemima, kao što su energetski, industrijski i infrastrukturni sistemi, kako bi se osigurala pouzdana i efikasna operacija.

Visokokvalitetno rešenje za nadzor i detekciju u realnom vremenu, koje se može prilagoditi za različite primene u industriji i infrastrukturi.